Forret: Hjemmelavet koldrøget laks med rygeostcreme, delikat krydderurtesalat samt rugbrødschips.
Hovedret: Helstegt mørbrad af ungkvæg, knust kartoffelmos med bacon crunch og syltede rødløg. Cremet og sprød nytårssalat med råsyltede tyttebær. Hertil en kraftig rødvinssovs .
Dessert: Triple chokoladebar med guldkugler, ganache og mousse, hindbærcoulis og bær samt hjemmelavet karamelis ”semifreddo” style.
Forret, hovedret og dessert
Pr. person kr. 269,-
Uden dessert
Pr. person kr. 229,-
• Hamburgerryg og saltet flæsk
• Kålpølser
• Grønlangkål
• Hvide og brunede kartofler
• Rødbeder og sennep
• Hjemmelavet citronfromage
Pr. person kr. 159,-
Uden dessert
Pr. person kr. 119,-
• Oksetyksteg i rødvinsmarinade
• Mørbrad af gris ved i tomat-oregano
• Kalkun hvidløgs-urte
• Coctailpølser
• Bagekartoffel med smør
• Hvedekernesalat med rodfrugter
• Små cherrytomater samt paprika
• Friske champignon
• Røræg med bacon
• Flute
Pr. person kr. 129,-
• Oksetyksteg i rødvinsmarinade
• Mørbrad af gris i tomat -oregano
• Kalkun i hvidløg-urte
• Coctailpølser
Pr. person kr. 75,-
Udvid nytårsmenuen og start nytårsaften med god stil. Ægte Oscietra Royal Caviar på små smørstegte blinis med fed creme fraiche og let syrlige rødløg er perfekte til et glas bobler.
Når nytårsfestlighederne er ved at lakke mod enden – ud på de små timer er det godt at have et ekstra kort på hånden. Slagterens charcuteribræt kan bruges til enten natmad eller som morgenmad dagen derpå. Et udvalg af lækre charcuteriprodukter samt lidt smørelse og syltesager.
En kransekage er en kage, der består af marcipan, sukker og æggehvider. I Danmark har vi tradition for at nyde et stykke kransekage nytårsaften. Den serveres ved årsskiftet kl. 00:00 med et glas champagne, mens der synges ”Vær velkommen, Herrens år”.