Slagter Nielsen ApS

Studentermenu

Studenterfest 2019
Snart er den sidste karakter givet, huen er på hovedet og de røde roser og kys er givet videre. Så skal der festes med kammerater, venner og familien.
Start festlighederne hos din mad med mere-slagter og nyd en herligt sommerfest sammen med studenterne anno 2019 - og vores lækre finger food.
Finger food er lige til at gå til - både for dig og for dine gæster. Let at sætte på bordet ude på terrassen, i forsamlingshuset eller lige der, hvor du har inviteret til fest. Slagterens udvalg af mundrette studenter-tapas får med garanti topkarakter.

4 slags kr. 69,00
5 slags kr. 79,00
6 slags kr. 89,00
7 slags kr. 99,00

1. Studentersliders
Sliders er et vaskeægte sommerhit - og særligt blandt de unge mennesker. Vores udgave er med pulled pork med BBQ sauce og knasende sprød coleslaw.

2. Grissini og inspireret coppa
Glæd dig til de sprøde grissini med ægte lufttørret skinke og italiensk inspireret coppa og den dejlige salte Vesterhavsost, som alle kan lide.

3. Flabede wraps
Slagterens flabede wraps er lige til at gå til. Vi har fyldt vores wraps med koldrøget laks, frisk mynte, friskost og sprøde salater. En helt særlig og smagfuld oplevelse.

4. Små studenterhuer
Spicy cubs minder om søde små studenterhuer.
De er fyldt med slagterens hjemmelavede hønsesalat med syltede rødløg og et drys af kørvel.

5. Gin gris
Slagterens Gin gris er en lille mørbrad-firkant marineret i gin - og placeret på en sprød crouton. Den lille lækre mundfuld pyntes af med friske grønne krydderurter.

6. Grøntsagsstænger
Glæd dig til de sprøde grøntsagsstænger med hjemmelavet hummus, der er rørt med økologisk cremefraiche og spidskommen.

7. Jordbær daiquiry gateau
Til slut en sød jordbær daiquiry gateau. Hvad er bedre en sofistikeret kage med hvid chokoladecreme, et strejf af krydderurten Citronverbena og søde ultrasprøde marengs?

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.