Slagter Nielsen ApS

Sæsonkassen

December 2019

4 stk. bøffer
1 stk. fyldt kalkunbryst
1,2 kg kamsteg
1 kg hamburgerryg
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
4 stk. pork chops (revelsben)
600 g italienske kødboller
700 g stroganoff
8 stk. fadkoteletter
750 g panderet
1 stk. landkylling
1 stk. forloren mørbrad
1 kg julemedister
800 g bacon

DKK 995,00

Hent opskrifter

Januar 2020

4 kalkunbjælker
1 fedtfattigt farsbrød
1 svinefilet royal
800 g wokstrimler vendt med vintergrøntsager
4 kyllingefileter
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
1 oksegrydesteg
800 g bourgognepande
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

Februar 2020

800 g oksetykkam
4 skiver osso buco
4 tykke simrekoteletter
4 krydderkarbonader
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
4 marinerede kyllingefileter
1 hamburgerryg
1 roastbeef
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

10 slagtermiddage - Februar

1. 1 stk. kalveculottesteg med rødvin og urter
2. 2 stk. entrecotébøffer á 425 g (Sharemeat)
3. 4 stk. skaftkoteletter med svampefyld
4. 800 g friskhakket oksefars, 6-9%
5. 800 g friskhakket kalv/skinkefars, 6-9%
6. 1 kg hamburgerryg 
7. 800 g bøf stroganoff
8. 6 stk. kyllingefileter i urtemarinade
9. 2 stk. svinemørbrad, afpudsede
10. 1,6 kg hel dansk kylling

Slagterkød til 10 dage KUN kr. 895,-

Bestil 10 Slagtermiddage FEBRUAR til afhentning senest lørdag 1/2-2020 og få 1 stk. Slagterfarsbrød gratis med i købet.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.