Slagter Nielsen ApS

Sæsonkassen indeholder 8-10 lækre udskæringer og hjemmelavede færdigretter.

Produkterne i kassen er årstidsbestemt – og der følger naturligvis inspiration med i form af spændende opskrifter.

Sæsonkassen

Marts 2020

4 kyllingebryster i svøb
8 slagterpølser
1 kg medister
4 oksemedaljoner
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
4 øl-marinerede spoleben
1 svineroast
600 g kebabkød
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

April 2020

2 lammeculotter
4 fyldte unghanebryster
700 g lammegyros
1 lammeporchetta
2 Shepards pie (færdigret)
800 g bourgognepande
4 slagterkoteletter
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

Maj 2020

1 svinemørbrad
1 italiensk steg
4 tykke slagterkoteletter
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
4 spanske kyllingelår
800 g Piemonte gryderet
4 engelske bøffer
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

10 slagtermiddage - April

1.   1 stk. kalveculotte
2.   1 stort græsk farsbrød
3.   800 g friskhakket oksefars, 6-9%
4.   800 g friskhakket kalv/ungkvæg og svinefars, 6-9%
5.   2 x 500 g kalvemedister
6.   4 stk. højrebsbøffer
7.   8 stk. hjemmelavede ringriderpølser
8.   4 stk. steaks af ungkvæg – vendt i rødvin
9.   1 hel dansk kylling á 1600 g
10. 4 stk. nakkesteaks á 160 g

Slagterkød til 10 dage KUN kr. 895,-

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.